Исчезнато лице

Злата Јанкова

Краток опис

Се трага по Злата Јанкова (45) од Свети Николе, која во неделата околу 15 часот тргнала да си оди дома, во Свети Николе, од селото Орел. Доколку некој ја забележал, веднаш да го контактира сопругот на 078 828 477 или пак да пријави во полиција. Oблечена во плави тренерки, маица со бела и розова боја и сиви патики. Не носела ташна со себе. Не носела ниту пасош или било каков личен документ. Мобилниот го носела но не е во функција можеби е празен. Висока е околу метар и половина, со нормална градба, доставената фотографија е понова, значи изгледа исто како на фотографијата

Детали за исчезнатото лице:

Име и презиме: Злата Јанкова| Возраст: 45 години
Датум на пријавување: 16/06/2024| Одговорна полициска станица: СВР Свети Николе

Кога и каде последен пат е видено:

Датум: 16/06/2024| Време: 15:00 | Локација: село Орел, Свети Николе

Личен опис:

Пол: Женски| Боја на коса: кафеава | Боја на очи: кафеави
Висина: 140 - 160 cm | Брада: Без брада | Наочари: НЕ

Облека и посебни карактеристики:
За време на исчезнувањето, била облечена во маслинесто зелено палто, виолетови панталони и црни патики.

Прикажи на вебсајт

Ископирајте го кодот подолу и вметнете го на Вашиот сајт. Има три димензии и за секоја димензија има посебен код

300x250 300x600 320x100

Краток опис

Се трага по Злата Јанкова (45) од Свети Николе, која во неделата околу 15 часот тргнала да си оди дома, во Свети Николе, од селото Орел. Доколку некој ја забележал, веднаш да го контактира сопругот на 078 828 477 или пак да пријави во полиција. Oблечена во плави тренерки, маица со бела и розова боја и сиви патики. Не носела ташна со себе. Не носела ниту пасош или било каков личен документ. Мобилниот го носела но не е во функција можеби е празен. Висока е околу метар и половина, со нормална градба, доставената фотографија е понова, значи изгледа исто како на фотографијата

Сподели на социјални медиуми

Останати исчезнати лица