Злата Јанкова

Се трага по Злата Јанкова (45) од Свети Николе, која во неделата околу 15 часот тргнала да си оди дома, во Свети Николе, од селото Орел. Доколку некој ја забележал, веднаш да го контактира сопругот на 078 828 477 или пак да пријави во полиција

ПОВЕЌЕ »