КРЕИРАЈ ПРОФИЛ НА ИСЧЕЗНАТО ЛИЦЕ

Овде можете бесплатно да креирате профил за исчезнати лица. По внесувањето на податоците, автоматски се генерира слика, која можете да ја искористите за поддршка на полициската потрага. По желба, профилот на исчезнатите лица ќе го објавиме и на нашата Фејсбук страница, Инстаграм и веб-страница. За таа цел, вашите податоци прво ќе бидат проверени од администратор, а потоа објавени.

Дополнително, „НАЈДИ МЕ“ контактира со креаторот на профилот на исчезнатите лица.

Внимание: пред да се креира профил за исчезнати лица, мора да е поднесена пријава во полициска станица!

КРЕИРАЈ ПРОФИЛ НА ИСЧЕЗНАТО ЛИЦЕ

* Се задолжителни полиња

Детали за исчезнатото лице:

(Од причини за заштита на податоците, се запишува само првата буква.)

Кога и каде е последен пат видено исчезнатото лице:

Личен опис:

Формати на слика: jpg, gif, png, jpeg | Максимална големина на фајлот: 2 MB.

Место на живеење на исчезнатото лице:

(податоците нема да бидат објавени)

Податоци за пријавувачот:

(само за контакт, не се видливи на вебсајтот)